NOVO -10%

Beaphar 'Dental Kit'

logo-beaphar

Original price was: 19,90 KM.Current price is: 17,90 KM.

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Ovaj komplet sadrži jednu dvostruku Beaphar četkicu za zube i jednu tubu Beaphar paste za zube. Beaphar pasta za zube sadrži napredne enzime za borbu protiv plaka, bakterija i zubnog kamenca. Ne sadrži fluorid, a psi i mačke ga lako prihvaćaju zbog izvrsnog okusa jetre.

SPRIJEČITE LOŠ ZADAH I BORITE SE NASLOMA: Plak se mora ukloniti kako bi se spriječio loš zadah i karijes. Redovito pranje zubi je zlatni standard dentalne higijene, za sprječavanje nakupljanja plaka, karijesa i lošeg zadaha.
NAPREDNA PASTA ZA ZUBE S DVOSTRUKIM ENZIMIMA: Kombinira dva enzima koji se bore protiv naslaga plaka, bakterija i kamenca.
DVOSTRANA ČETKICA ZA ZUBE: s vlaknima različite duljine dizajnirana za ciljanje teško dostupnih područja i pružanje udobnog, vrhunskog čišćenja za mačke i pse svih veličina.
PASTA ZA ZUBE S OKUSOM JETRE: Bez fluorida i lako je prihvaćaju mačke i psi zbog izvrsnog okusa jetre.
ZA MAČKE I PSE: Četkica za zube s dva kraja posebno je dizajnirana kako bi odgovarala obliku zuba vašeg ljubimca i ima različite duljine dlačica koje vam pomažu da dosegnete sve zube.

Beaphar pasta za zube je bez fluorida i psi i mačke je rado prihvaćaju zbog izvrsnog okusa jetre.
Zamijenite Beaphar četkicu za zube nakon tri mjeseca ili ranije ako čekinje izgledaju istrošeno. Obavezno temeljito očistite Beaphar četkicu za zube nakon svake uporabe.

Prikladno za pse i mačke svih dobi i rasa.

UVIJEK U POTPUNOSTI PROČITAJTE ETIKETU I PAKIRANJE PROIZVODA PRIJE UPORABE.

Važno je mačku ili psa uvoditi u čišćenje zubi polako. Sljedeće korake treba postići postupno. Ne prelazite na sljedeći korak dok vaša mačka ili pas ne budu zadovoljni trenutnim korakom. Trajanje i učestalost svakog koraka treba postupno povećavati kako bi se izbjeglo da čišćenje zubi postane stresno iskustvo i za vas i za vašeg ljubimca.

1. Podignite usne vašeg ljubimca kako biste otkrili zube. Pojačajte to dajući im mnogo pohvala.
2. Nakon što se vaš ljubimac navikne da mu se usta dodiruju izvana, počnite prelaziti prstom po njegovim zubima.
3. Kada se naviknu na to, upoznajte ih s malom količinom Beaphar paste za zube. Stavite malo na prst, dopustite im da ga poližu. Zubna pasta je s okusom jetre i većina kućnih ljubimaca je voli.
4. Kada se naviknu na okus i teksturu paste za zube i kada im dodiruju usta, možete početi uvoditi Beaphar četkicu za zube. Da biste to učinili, jednostavno namočite vlakna na četkici za zube i na njih stavite malo Beaphar paste za zube.
5. Dopustite svom ljubimcu da istražuje i poliže ukusnu pastu za zube s okusom jetre s četkice za zube. Obavezno ih pohvalite.
6. Kada im je svaki od koraka udoban, vrijeme je za kombiniranje svih elemenata treninga. Započnite s četkanjem nekoliko zuba tijekom ove sesije i postupno povećavajte svaki put dok se svi zubi ne mogu očistiti.

Zamijenite Beaphar četkicu za zube nakon tri mjeseca ili ranije ako čekinje izgledaju istrošeno. Obavezno temeljito očistite Beaphar četkicu za zube nakon svake uporabe.

Uvijek imajte na raspolaganju svježu vodu za piće.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Beaphar ‘Dental Kit’”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.